Karaköprü İşitme Engelliler İlkokulu
Seyrantepe Mah. 8042. Sok, No 22/A Karaköprü/ŞANLIURFA

VİZYON

İşitme engelli öğrencilerimizi günümüz teknolojisinden yararlanarak çevresiyle işbirliği içinde iletişim kuran, kendine güveni olan, topluma yararlı, üretken bir bireyler, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Amaçları ışığında problemlerin üstesinden gelen bireyler olarak yetiştirmek.

MİSYON

İşitme engelli öğrencilerimizi, ailelerini ve yakın çevresini okul öncesi eğitimden başlayarak çocukların, sosyal duyuşsal bilişsel ve davranış gelişimlerine uygun bir programla doğal işitsel sözel yönteme göre yapılandırılmış eğitim ortamlarında teknolojiyi kullanarak sözel iletişim kurmayı geliştiren ruhen ve bedenen sağlıklı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyleri yetiştiren bir kurumdur.

Normal Öğretim

Servis Bilgisi

Öğrencilerimize Devlet Tarafından Ücretsiz Taşımalı Eğitim Hizmeti Sunulmaktadır.

Okulumuz il merkezine 6km İlçe merkezine 3km uzaklıktadır.

Maşuk TOKİ Mevki 1. Cadde 22/A

Diğer Hususlar

Etkinlik Odası 1 Adet Satranç Odası 1 Adet Futbol-Basketbol-Voleybol Sahası 1 Adet